UralTone REDD.47 rack all tube mic pre rakennussarjan rakennuskuvia

UralTone REDD.47 rack on 1 tai 2 kanavainen rakennussarjaklooni Abbey Road studioiden REDD.51 äänityspöydän (1964-1968) REDD.47 etuasteesta. Laite rakennetaan 19" räkkikoteloon, johon mahtuu 1-2 identtistä kanavaa.

Tämän artikkelin kuvat ovat tarkoitettu rakentamisen avuksi ja antamaan paremman käsityksen miten laite kasataan.

 1. UralTone REDD .47 1 or 2-channel all tube mic pre rakennussarja
  295,00 € 237,90 €
  Rating:
  100 % of 100

  UralTone REDD .47 RACK on 1 tai 2 kanavainen mikrofonietuaste, joka pohjautuu Abbey Road studioissa käytettyjen REDD.51 miksauspöytien kuuluisaan REDD.47 etuasteeseen. Etuasteen soundia voi kuulla kaikissa levytyksissä, joita studiolla on nauhoitettu tammikuun 1964 ja kesän 1968 välillä. Kaikkein kuuluisimpina tietysti The Beatles nauhoitteet.

  Lisätietoja

Osalista - BOM - Bill of Material

Tarkista aina ensin, että kaikki osat ovat mukana toimituksessa. Jos löydät puutteita ota yhteyttä sähköpostitse tai sivujen "ota yhtettä" lomakkeen kautta. Huomaa, että komponentit voi olla hiukan eri näköisiä kuin valokuvissa. Huomaa, myös että osien jännitekestot voi olla korkeampia kuin mitä listassa lukee. Pyrimme pitämään komponenttien mallit samoina, joten joudumme joskus huonon saatavuuden vuoksi vaihtamaan osan valmistajaa tai mallia. Eli jos jokin osa on hiukan eri värinen, älä säikähdä, jokaisessa komponentissa on tarvittavat arvot merkitty osan kylkeen. Lue osalistan huomiot tarkasti.

Etupaneeli: Käytä etulevyjä poraamisen apuna. Aseta levy paneeliin ja merkitse reiät. Huom. Etupaneli on kaksipuoleinen, valitse näistä parempi. Poraa tarvittaessa reiät suuremmiksi.

Etuasteen kytkentälevy. Käytä levyä porausmallina ja merkitse kulmien kinnitysreiät pohjaan. Tämä on tarkempaa ja helpompaa kun levyä ei ole kasattu.

Lado osat osalistan mukaisesti. Helpointa on asentaa ensin matalat osat kuten vastukset ja edetä tästä korkeampiin. Näin komponentit pysyvät kiinni levyn pinnassa kun se käännetään ympäri juottamista varten.

Toimi samoin virtalähteen kanssa. Merkitse poraukset ennen levyn kasaamista. Huomioi pohjaan kiinnitettävät komponentit. Arvioi reiän paikat tai toimi kuten tässä ohjeessa.

Etulevyn osasijoittelu.

Valmistele takapaneeli ja poraa sekä XLR-liittimille ja IEC-liittimelle reiät. Jälkimmäinen on hieman työläs, sillä asennusreikä on neliö.

Kun kaikki osat ovat paikoillaan aloita johdottaminen layout-kuvan mukaisesti. Yllä kuva valmiista laitteesta.

Ennen virrankytkentää tarkista työ seuraten kytkentäkaaviota ja layoutkuvaa. Kun kaikki näyttää oikealta, voit kytkeä laitteen virtoihin. Älä asenna putkia vielä vaan säädä jännitteet kohdalleen. 6.3V hehkuille, 305V anodijännitteelle ja 48V Phantomille. Asenna putket ja varmista jännitteet mittapisteissä. Mitä luultavammin joutunet korjaamaan jännitteitä virtalähteeltä ylös kun laite ottaa virtaa.

Kun kaikki on mitattaessa ok, laite on valmis käyttöön. Toivotamme hyviä äänityksiä!

[related_products is_auto_added="1"]