UralTone midi Thru (1-6) - kasausohjeet

UralTone midi Thru jakaa yhden midi sisään signaalin kuuten erilliseen midi (DIN) - liittimeen. Laite on erittäin helppo ja mukava rakentaa.

  1. UralTone Midi Thru 1-6 - rakennussarja

    Alkaen 30,00 € 24,19 €

    Asti 34,50 € 27,82 €

    Rating:
    100 % of 100

    UralTone Midi Thru 1-6 on perinteinen 1 sisään / 6 ulos (thru) midi jakaja. Lisätietoja

UralTone midi Thru BOM - osalista

Katso osien arvot suoraan piirilevystä ja seuraa alla olevia kuvia.

UralTone midi Thru 1-6 piirilevy. Osien arvot ovat painatettu levylle, sarjan mukana ei tule erillistä osalistaa, eikä osilla ole erikseen omia osanumeroita.
UralTone midi Thru 1-6 - tarvittavat osat kokonaisuudessaan.
Uudemmassa levyssä käytetään kokoaaltotasasuuntaajaa, jolloin sisään voi syöttää sekä vaihto, että tasajännitettä napaisuudesta riippumatta. Kytkennässä on neljä diodia jotka juotetaan pystyyn. Taita diodit kuvan mukaisesti. Kaksi taitetaan radiattomalta puolelta ja kaksi raidalliselta puolelta. Levyllä diodien katodi, eli raidallinen puoli on aina oikealla.
Asenna diodit levylle kuvan mukaisesti.
Sama kuin edellä sivusta: diodien raidalla merkitty pääty juotetaan aina oikeanpuoleisiin pädeihin.
UralTone midi Thru 1-6 - Asenna diodit piirilevylle - huomaa diodien asennussuunta.
UralTone midi Thru 1-6 - Asenna vastukset piirilevylle. Ole tarkkana värikoodien kanssa. Voit myös mitata vastuksien arvot yleismittarilla.
UralTone midi Thru 1-6 - Asenna IC-kanta piirilevylle.
UralTone midi Thru 1-6 - Asenna pystyyn asennettavat vastukset. Vastuksilla ei ole asennussuuntaa eli ne voi aina asentaa kummin päin tahansa.
UralTone midi Thru 1-6 - Asenna kuvan mukaiset kondensaattorit. Elektrolyyttikondensaattoreissa (ruskea lieriö) pitää huomioida asennussuunta. Kondensaattoriin on merkattu miinus.
UralTone midi Thru 1-6 - Asenna transistorit kuvan mukaisesti. Huomaa asennussuunta.
UralTone midi Thru 1-6 - Asenna loput trankut kuvan mukaisesti. Huomaa asennuskorkeus - tilaa on niukasti.
Transistorit lisättynä toisesta kuvakulmasta.
Transistorit lisättynä toisesta kuvakulmasta.
UralTone midi Thru 1-6 - Asenna DC jakki.
UralTone midi Thru 1-6 - Asenna regulaattori - huomaa asennussuunta, metallinen pinta tulee piirilevyn ulkosivulle.
UralTone midi Thru 1-6 - Asenna DIN-liittimet kuvan mukaisesti. Kukin liitin kannattaa juottaa ensin yhdestä nastasta kiinni. Näin liittimien paikkaa voi säätää tai suoristaa näitä jotta ne istuvat siististi levyn pinnassa.
Työnnä led paikoilleen. Kuvassa led on asennettu siten, että se asennetaan muovikoteloon. Paneelikitissä led kannattaa asentaa pystyyn, sillä päädyt ovat avoimia. Huomioi ledin polariteetti eli napaisuus.
UralTone midi Thru 1-6 - Asenna LED - katso napaisuus (asennussuunta) ja taivutus.
Mikäli asennat kytkennän muovikoteloon, siisti liittimien (DIN ja DC-jakki) jalat lyhyiksi kuten kuvassa yllä. Paneelikittiä käytettäessä jätä DIN-liittimien kotelon sivun puoleiset kytkentäjalat siihen mittaan missä ne ovat valmiiksi. Näin kytkennän korkeus jää paneelikitille sopivaksi.
UralTone midi Thru 1-6 - Laite on kotelointia vaille valmis!
UralTone midi Thru 1-6 - Muovikotelo on helppo porata käyttäen mukana toimitettavaa porausjigiä.
UralTone midi Thru 1-6
UralTone midi Thru 1-6 - Tee porausmerkinnät piikillä / ruuvilla tai millä tahnasa terävällä kärjellä. ABS-muovi on pehmeää, joten pora "hakee" herkästi. Kannattaa porata ensin pienet reiät ja kasvattaa näitä samalla sovittaen kyktentää koteloon. Lopulliseen mittaan kannatta edetä pyöreällä viilalla.
Paneeliosasarja
Vaihtoehtoinen ja vaivattomin kotelointitapa on valita sarjan mukaan paneelikitti. Kotelon korotushylsyt ovat mitoitettu siten, että kytkentä mahtuu juuri näiden väliin jos DIN-liittimien kytkentänastoja ei lyhennetä.
Korotushylsyjen ruuvaaminen koteloon
Ruuvaa korotushylsyt kiinni toiseen paneeliin. Voit valita levystä sopivan puolen joka näkyy ulospäin.
Pudota levy paikoilleen korokehylsyjen väliin
Pudota kytkentälevy korokehylsyjen väliin. Tarkista, että tekstit kannessa kohtaavat oikeat liittimet.
Kiinnitä toinen paneeli paikalleen
Kiinnitä toinen paneeli paikalleen. Midi Thru -boksi on valmis!
Regulaattorin avoin pinta on kytkennän maassa ja jännitteetön. Tätä pintaa ei tarvitse eristää.
Thru-boxin sähkönsyöttöön voi halutessaan juottaa toisen DC-jakin, jolloin purkista voi jatkaa sähköjä seuraavaan kunhan liittimen polariteetti on sama. Kuvan ohje on uudempaan levyyn, mutta onnistunee myös vanhempaan kytkentään. Tarvitset kytkentään toisen neliön muotoisten DC-jakin (ei sisälly osasarjaan)ja hieman kytkentälankaa. Taita keskimmäinen juotoskorvake taakse ja juota noin 2-3cm pätkä kytketälankaa joka on leikattu vastuksen tms. kytkentäjalasta.
Juota liitin toisen selkään kuvan mukaisesti. Juota päällimmäisen liittimen kytkentälanka levyllä olevaan padiin. Vanhassa levyssä johto juotetaan 1N4007 diodin anodille (raidaton pääty). Jotta liittimet menevät siististi päällekäin, saattanet joutua viilaamaan alemman liittimen rungosta hieman muovia pois.
[related_products is_auto_added="1"]