UralTone Tap Tempo - jalkakytkin rakennussarja

UralTone Tap Tempo -jalkakytkin rakennussarja on pienikokoinen jalkakytkin-rakennussarja. Kytkin on lukkiutumatonta tyyppiä ja sen toiminnan, sulkeva tai avaava voi päättää kytkintä rakennettaessa.

Tarkista aina ensin, että kaikki osat ovat mukana toimituksessa. Jos löydät puutteita ota yhteyttä sähköpostitse tai sivujen "ota yhtettä" lomakkeen kautta. Huomaa, että komponentit voi olla hiukan eri näköisiä kuin valokuvissa. Huomaa, myös että osien jännitekestot voi olla korkeampia kuin mitä listassa lukee. Lue osalistan huomiot tarkasti.

Seuraa alla olevien kuvien kokoamisjärjestetystä. Pyrimme pitämään komponenttien mallit samoina, joten joudumme joskus huonon saatavuuden vuoksi vaihtamaan osan valmistajaa tai mallia. Eli jos jokin osa on hiukan eri värinen, älä säikähdä, jokaisessa komponentissa on tarvittavat arvot merkitty osan kylkeen.

Rakennussarjan osat

Aloita rakentamien taittamalla kytkimen jalat kuvan osoittamalla tavalla sivuun. Tee siistit ja terävät kulmat käyttäen apuna kärkipihtejä tms. Tila kotelossa on pieni ja kytkin mahtuu koteloon vain taittamalla jalat kulmaan. Poista kytkimestä mutterit ja aluslevyt.

Juota kytkimeen johtimet. Keskimmäinen jalka on maa. Kuvassa johdin on juotettu vasempaan kontaktiin. Näin juotettuna kytkimestä tulee sulkeva, eli kytkin johtaa kun nappia painetaan jalalla.

Mikäli haluat että kytkin on avaava, juota johdin oikeanpuoleiseen jalkaan. Tällöin kytkin on aina suljettu, mutta avautuu kun sitä painetaan jalalla.

Kiinnitä kytkin paneeliin. Kuten edellä, tila on ahdas. Jätä paneelin ja kuvassa näkyvälle sisäpuolelle ainostaan hammastettu prikka. Älä käytä laita mutteria tai muoviprikkaa. Kiinnitä kytkin yhdellä mutterilla.

Juota kytkimen johtimet jakkiin.

Kiinnitä jakki koteloon. Varmista, ettei jakin kontakti osu kytkimeen.

Kiinnitä kytkimellinen kansi koteloon. Jalkakytkin on valmis.

[related_products is_auto_added="1"]