Hi-Fi

Näkymät Luettelo Ruudukko Table

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. UralTone Monitor 12 (coming some day)
  999,01 € 805,65 €

  UralTone monitor 12 - brittiläisen koaksiaaliperinteen jalanjäljissä. Tarkka, analyyttinen ja musikaalinen.

  Lisätietoja
 2. UralTone pro cables - Suojattu verkkovirtakaapeli
  85,00 € 68,55 €

  Olemme valmistaneet custom kaapeleina asiakkaiden toiveesta suojattuja verkkovirtakaapeleita, joten helpottaaksemme itseämme lanseerasimme siitä tuotteen.

  Lisätietoja
 3. UralTone pro cables - Super High Fidelity RCA STEREO cable
  55,00 € 44,35 €

  Huippulaadukas RCA kaapeli. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa UralTone:lla. Switchcraft kullatut liittimet ja hopeoitu eurooppalainen Teflon eristeinen kaapeli kuljettavat ääntä täysin häiriöttömästi ja virheettömästi. Kaapelin toistoalue yltää vaivatta MHz alueelle. Teknisen ja äänellisen suorituskyvyn lisäksi kaapeli on erittäin tyylikkään näköinen. Väitämme, että tämän parempia materiaaleja on vaikea löytää. Kallein ei aina ole parasta. Pituus 50cm (saatavilla custom mitoilla!). Lisätietoja
 4. UralTone - PÄNNÄRI RIAA
  999,01 € 805,65 €

  Tässä on pala suomalaista hifi suunnittelun historiaa! Mauri Pännärin suunnittelemasta kytkennästä UralTone pajassa viimeistelty tuote, jonka jokainen yksilö käy läpi Mauri Pännärin kuuntelu ja mittauspenkin! Tämän olisi voinut hinnoitella mihin tahansa, mutta me emme usko High End markkinoihin. Uskomme siihen, että jokainen ansaitsee huippuäänisen laitteiston musiikin kuunteluun. Tämä RIAA on tehty nimenomaan kuuntelua varten. Sen ääni on puhdas ja tarkka, mutta samalla hyvin miellyttävä - tätä laitetta voi kuunnella tuntikausia ilman kuunteluväsymystä. Suosittelemme kokeilemaan!

  Lisätietoja
per sivu