Janne Paasonen - 8.6.2022 ke klo 18-21 Klassikko fuzzit ja UT FUZZ rakennussarjat (30€) - TÄYNNÄ

10,00 € 8,06 €
Ei varastossa
Loppu varastosta
Tuotekoodi
999-JANNE08062020

Janne Paasonen vetää FUZZ aiheisen illan 8.6.2022 ke klo 18-21 (lopetusaika arvio), jossa käydään läpi neljän eri klassikkofuzzin kytkennät ja niistä jalostuneet rakennussarjat. 

HUOM: Ostamalla tämän tuotteen varaat paikan iltamaan ja maksat varausmaksun. Paikan päällä veloitamme 20€ sisäänpääsymaksun eli kokonaishinta on 30€. Tilassa ei ole korttikonetta, joten maksu käteisellä. 

Illassa perehdytään Fuzzien toimintaan, osien merkitykseen, pedaalien syntyhistoriaan ja siihen miten kytkennöistä saadaan paras soundi irti. Miten osien valinta vaikuttaa soundiin ja vinkkejä transistorien valintaan. 

Fuzz pedaalien kytkennät ovat yksinkertaisia, mutta silti hyvän kuuloisen vintagefuzzin tekeminen ei ole helppoa!

Ne hyvät ei usein ole kovinkaan halpoja, joten itse tekemällä on mahdollista päästä käsiksi laatuun, johon ei muuten rahkeet riittäisi. 

Janne Paasonen on perehtynyt parin vuosikymmenen ajan fuzzien maailmaan todella syvällisesti. Maailmasta ei löydy montaa yhtä hyvin aihetta tuntevaa asiantuntijaa. 

Iltakurssi on erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen kaikille fuzz pedaalien rakentamisesta kiinnostuneille. 

Illassa on mahdollista ostaa Janne Paasosen UralTonelle suunnittelemia fuzz rakennussarjoja hiukan listahintoja halvemmalla. 

Tilassa ei ole korttikonetta, joten varaudu käteismaksuun! 

Käsiteltävät pedaalit:

Maestro Fz-1 eli ensimmäinen sarjavalmisteinen Fuzz (aka UT Kouvola Fuzz)
Tone Bender Mk 2
Marshall Supafuzz
Fuzz Face

HUOM: Ostamalla tämän tuotteen varaat paikan iltamaan ja maksat varausmaksun. Paikan päällä veloitamme 20€ sisäänpääsymaksun eli kokonaishinta on 30€. Tilassa ei ole korttikonetta, joten maksu käteisellä. 

Kurssi pidetään Helsingissä, Kalliossa. Ilmoitamme tarkan paikan varanneille ennen kurssin alku. 

(Kurssi ei ole rakentelukurssi eikä Janne pysty vastailemaan pedaalien vianhakuun tai rakennussarjojen käytännön rakenteluun liittyviin kysymyksiin. Nämä uraltone tuen kautta.)