Noutotilaukset myymälästä

Nouto-ohje koronaepidemian ajalle

Myymälämme sijaitsee osoitteessa Helsinginkatu 30. Myymälämme on avoinna käteismyyntiä varten ti-pe 13-17. Kannatta kuitenkin tarkistaa aukioloajat aina nettisivujemme etusivulta www.uraltone.com.

Nettikaupan kautta tilatut ja maksetut tilaukset voi kuitenkin noutaa ma - pe 10-17 jonottamatta suoraan varaston ovelta (ei myymälän ovi, vaan se toinen). Koputa oveen tai soita ovesta löytyvään numeroon. Tuomme tilauksesi suoraan kadulle.

Otamme myymälään sisään vain yhden asiakkaan kerralla ja maskin käyttö on toistaiseksi pakollista. Myymälässä työskentelee vain yksi työntekijä tuona aikana, joten voit joutua odottelemaan hieman. Pahoittelut mahdollisesta odotusajasta. Suosittelemme kaikkia asiakkaita tekemään valmiin noutotilauksen siltä osin kun tilattavat tuotteet ovat varmoja ostettavia. Näin asiointi myymälässä on mahdollisimman nopeaa.

Myymälässä ei ole toistaiseksi mahdollista testata laitteita. 

Drive-in noudot.

Voimme myös toimittaa tilauksesi suoraan autoosi (ma-pe 10-17) tai kadulle myymälän eteen. Jos haluat drive-in noudon, toimi näin:

1. Parkkeeraa autosi myymälämme eteen kadulle tai odottele myymälän edessä jalkakäytävällä. Jos et saa autoa parkkiin myymälään eteen, voit parkkeerata muualle ja kävellä myymälän eteen. Jos olet hakemassa isoa tilausta tai huoltolaitetta autolla, voit myös ajaa lastauksen ajaksi myymälän eteen jalkakäytävälle.

2. Kun saavut paikalle soita meille varstomme numeroon (kerrotaan tilaus noudettavissa viestisssä, lukee ovessamme) ja kerro mitä tilausta olet tulossa noutamaan ja missä odottelet. Tunnistamme tilaukset sukunimen perusteella.

3. Tuomme tilauksesi sinulle autoon tai kadulle muutaman minuutin kuluttua.

Meillä on töissä kerralla koko toimipisteessä vain 2 työntekijää. Jos molemmat ovat palvelemassa asiakkaita tai puhelimessa voit joutua odottamaan hetken.