Fuzz

View as Luettelo Ruudukko Table

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. UralTone ROUHI Fuzz - design by J.Paasonen
  199,00 € 160,48 €

  UralTone ROUHI fuzz on ensimmäinen pedaali, joka on syntynyt UralTone:n ja Fuzz guru J.Paasosen yhteistyöstä. Pedaalin äänellinen suunnittelu ja idea on Janne Paasosen käsialaa. Prototyypistä on UralTone pajalla syntynyt uusi pedaali, joka rakenteen, osien ja ulkonäöon puolesta sopii UralTone pedaalien linjaan.
  Soundillisesti ROUHI edustaa perinteistä ja hyvin terveen kuuloista, mutta rouhean musikaalista Fuzz perinnettä. Paasosen pedaalien tapaan jokainen yksilö on trimmattu ja hyväksytty itse maestron toimesta. Pedaalit käyttävät NOS TD101 (spraque) kaksoistransistoria, jota tiettävästi kukana ei ole käyttänyt koskaan FUZZ pedaaleissa. Transistorit on hyvin harvinaisia, joten pedaaleja tehdään rajallinen määrä.

  Lisätietoja
 2. UralTone ROUHI Germanium - design by J.Paasonen
  239,00 € 192,74 €

  UralTone Rouhi fuzz:n onnistumisen myötä yhteistyö J.Paasosen ja UralTonen välillä jatkuu. Toinen yhteistyön hedelmä on germaniun transistoreilla toteutettu ROUHI germanium fuzz. Rouhi ge eroaa nimestään huolimatta ensimmäisestä Rouhista kohtalaisen paljon. Kytkentä on eri ja transistoreina on tällä kertaa erittäin harvinaiset Siemens AC151 germanium transistorit, jotka on alunperinkin suunniteltu audiokäyttöön.
  Pedaalin äänellinen suunnittelu ja idea on Janne Paasosen käsialaa. Prototyypistä on UralTone pajalla syntynyt uusi pedaali, joka rakenteen, osien ja ulkonäöon puolesta sopii UralTone pedaalien linjaan.
  Soundillisesti ROUHI edustaa perinteistä ja hyvin terveen kuuloista, mutta rouhean musikaalista Fuzz perinnettä. Paasosen pedaalien tapaan jokainen yksilö on trimmattu ja hyväksytty itse maestron toimesta. Pedaalit käyttävät NOS Siemens AC151 germanium transistoreita. Transistorit on harvinaisia ja karsinnassa vain harva yksilö päätyy pedaalin asti, joten näitäkin pedaaleja tehdään rajallinen määrä.

   

  Lisätietoja
 3. UralTone DU-O-FUZZ DELUXE
  199,00 € 160,48 €

  UralTone DU-O-FUZZ Deluxe on kaksi kanavainen FUZZ, joka monipuolisuudessaan yllättää. Molemmat kanavat on viilattu eri kuuloisiksi. 2. kanavan voi kytkeä 60´s tyyliseksi oktaavi fuzziksi. Pedaali toimii hienosti myös pienillä gain asetuksilla ja eri kanavista voi miksata portaattomasti eri soundeja päällekkäin. Voit säätää toisen kanavan lähes puhtaalle pikku rosolle ja miksata päälle härskin likaista oktaavi fuzzia. Näin soundin dynamiikka säilyy ja silti säröä voi lisätä massiiviset määrätä. Kaikilla gain asetuksilla soundi on lämmin ja musikaalinen.

  Erinomaisen monipuolinen Fuzz, jonka toisessa kanavassa on mahtavasti toimiva 60´s tyylinen oktaavi Fuzz.

  Lisätietoja
 4. Otsola Sustainer - Fuzz pedal by J.Paasonen
  299,00 € 241,13 €

  Rakentamani Sustainer perustuu ensimmäisen Electro Harmonix’n Big Muff’in versioihin.
  Malleista käytetään lempinimeä ”Triangle” johtuen potentiometrien triangelimaisesta
  sijoittelusta. Valitsin kytkennässä käytettäväksi transistorityypiksi BC209’n joka vastaa alkuperäistä 2N5033:ea ulkoisesti ja mielestäni myös soundillisesti. Transistorit ovat käyttämätöntä vanhaa varastoa 70-luvulta ja ennen asennusta mitattu / valittu sopiviksi.

  Triangle Muff’ien valmistusaikana oli tavallista vaihtaa komponenttityyppejä ja arvoja kasaamisen aikana. Tästä syystä alkuperäisten ääni voi vaihdella suuresti yksilöittäin.
  Variaatiota on arviolta ainakin 18kpl!  
  Omassa versiossani hain autenttisen äänen lisäksi erottelevuutta ja hallittavuutta. Pedaalin tarjoama soundipaletti on laaja, pehmeästä boostauksesta -  tanakasti ja pitkään laulavaan fuzziin.

  -Janne Paasonen, rakentaja ja suunnittelija (2017)

  Lisätietoja
 5. Otsola Orfeuzz - Fuzz pedal by J.Paasonen
  279,99 € 225,80 €

  Orfeuzz perustuu Mosriten Fuzzrite kytkentöihin ja rakentamistani pedaaleista tämä on lyhyesti kuvailtuna rajuimman kuuloinen. Ääni kuljettaa keskelle 60-luvun B-luokan Biker sekoilu leffoja joiden soundtrackeilla Davie Allan näytti kuka on kiistämätön”King of Fuzz”. Mosrite fuzzrite pedaalista saa oikeassa käsittelyssä murhaavaa jälkeä ja versiointini Mosritesta kunnioittaa tätä mitä suurimmassa määrin.

  Fuzzrite V3 eli ”Spragueversio” oli toteutettu Spraguen rakentamilla moduuleilla joissa transistorit ja muut kytkennän komponentit oli valettu oranssinruskean kovan massan sisälle.  Innostuin kokeilemaan kytkennässä samanikäisiä Sprague’n TD-101 Dual transistoreja ja olin ääneen kovin tyytyväinen.

  -Janne Paasonen, rakentaja ja suunnittelija (2017)

  Lisätietoja
per sivu