Asiakaspalautusopas

Sovi aina etukäteen asiakaspalautuksista ennen tuotteen palauttamista meidän kanssamme!

Kun olet saanut ohjeet lähettää tuotteet takaisin toimi seuraavalla tavalla.

PAKKAAMINEN

1. Palauta tuotteen mukana myös tuotteen paketti, ohjeet, lisätarvikkeet. Pakkaa ne samalla tavalla kuin ne oli pakattu kun vastaanotit tuotteen.
2. Laita pakettiin kopio laskusta TAI kirjoita paperille tilausnumero ja omat tarkat yhteystiedot (puh, osoite, nimi, email).
3. Laita pakettiin viesti, jossa kerrot palautuksen syyn (takuu, väärä tuote jne). Jos kyse on takuusta, kerro vika hyvin tarkasti.
4. Pakkaa tuote niin hyvin, ettei se voi hajota matkan varrella. ESIM. putkia ei saa koskaan lähettää pehmeässä kuoressa. Paketin pitää kestää kuormaa päällä, ilman että tuotteet hajoaa.
5. Merkkaa myös paketin ulkopuolelle lähettäjän osoite.

Ilmainen palautus

Olet oikeutettu ilmaisiin palautuspostikuluihin jos

1. olet yksityiasiakas ja olet palauttamassa kulutushyödykettä (pedaalit, vahvistimet jne) 14 päivän sisään tilauksesta ja olet maksanut tuotteesta postikulut.
2. jos kyse on takuuhuollosta
3. jos kyse on meidän lähettämästä väärästä tuotteesta tai muusta virheestä

Pakkaa tällöin tuote hyvin ja vie se postiin. Kerro postin asiakaspalvelijalle, että kyse on asiakaspalautuksesta ja kerro UralTone sopimustunnus 613 143, jolloin sinun ei tarvitse maksaa postikuluja. Ota mahdollinen lähetystunnus talteen.

Kun palautus on tullut meille, tutkimme, että se on myyntikunnossa ja palautamme tuotteen hinnan. Emme palauta alunperin maksettuja postikuluja.

Palautus, jonka kulut maksaa lähettäjä

1. Olet yritysasiakas ja kyse on normaalista tuotepalautuksesta
2. Olet palauttamassa komponentteja, muuntajia, kaapeleita, koteloita, tms ammattielektroniikkatavaraa tai kitaran osia, joissa ei ole automaattista palautusoikeutta. Kannattaa kysellä tuotteesta lisätietoja ennen tilausta, jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta sovellukseesi.
3. Olet palauttamassa tarjoustuotteita tai poistotuotteita. Näissä ei usein ole palautusoikeutta, mutta jos on niin hyvitämme vain tuotteen hinnann emme postikuluja kumpaankaan suuntaan. 

Pienkomponenteissa (vastukset, kondensaattorit, potikat jne) ei ole lainkaan palautusoikeutta. Aktiivielektroniikan komponenteissa (putket, transistorit, IC:t) ei ole palautusoikeutta, koska niiden kuntoa ei voi helposti todeta palautuksen jälkeen. Myöskään kankaissa,  kaapeleissa tai muissa määrämittaan leikatuissa tuotteista ei ole palautusoikeutta. Ole tarkkana, että tilaat sopivan ja kysy aina ennen tilausta jos on jotain epäselvää. Kaiuttimien palautusoikeus loppuu jos ne on asennettu niin, että asennuksesta jää jälki (esim. ruuvinreikien pahvissa näkyy asennusjäljet). 

Emme voi myydä asiakkaille uutena tuotteita, joissa on käytönjälkiä tai joiden kuntoa emme pysty takaamaan (kokeiltu asiakkaan toimesta). 

Pakkaa tällöin tuotteet hyvin ja lähetä ne meille OVELLE pakettina. Emme pysty noutamaan paketteja postista tai matkahuollon toimipisteestä. Emme myöskään lunasta postiennakkolähetyksiä tai lähetyksiä, joiden postimaksu on maksamatta.

HUOM. Tuotteita joissa on käytönjälkiä tai joista puuttuu alkuperäiset paketit ei saa palauttaa, ellei kyse ole takuupalautuksesta.