Pedaalit

View as Luettelo Ruudukko Table

Tuotteet 1-20 / 26

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. UralTone DU-O-FUZZ DELUXE
  199,00 € 160,48 €

  UralTone DU-O-FUZZ Deluxe on kaksi kanavainen FUZZ, joka monipuolisuudessaan yllättää. Molemmat kanavat on viilattu eri kuuloisiksi. 2. kanavan voi kytkeä 60´s tyyliseksi oktaavi fuzziksi. Pedaali toimii hienosti myös pienillä gain asetuksilla ja eri kanavista voi miksata portaattomasti eri soundeja päällekkäin. Voit säätää toisen kanavan lähes puhtaalle pikku rosolle ja miksata päälle härskin likaista oktaavi fuzzia. Näin soundin dynamiikka säilyy ja silti säröä voi lisätä massiiviset määrätä. Kaikilla gain asetuksilla soundi on lämmin ja musikaalinen.

  Erinomaisen monipuolinen Fuzz, jonka toisessa kanavassa on mahtavasti toimiva 60´s tyylinen oktaavi Fuzz.

  Lisätietoja
 2. UralTone Pedalboard #1 - pedaalilauta - coming sooner or later
  10 000,00 € 8 064,52 €
  UralTone #1 pedaalilauta. Valmistettu ja suunniteltu 100% Suomessa! Sisältää monia näppäriä oivalluksia, joista kerromme julkaisun yhteydessä. Lisätietoja
 3. UralTone Midi Thru 1-6 - rakennussarja

  Alkaen 30,00 € 24,19 €

  Asti 34,00 € 27,42 €

  UralTone Midi Thru 1-6 on perinteinen 1 sisään / 6 ulos (thru) midi jakaja. Lisätietoja
 4. UralTone Opto Phaser rakennussarja

  Alkaen 45,00 € 36,29 €

  Asti 66,50 € 53,63 €

  UralTone Opto Phaser on aito hehkulamppuun ja LDR-vastuksiin perustuva neliasteinen Phaser / Vibrato.

  Phaser sarjaa emme suosittele ensimmäiseksi projektiksi, sillä pienellä piirilevyllä on iso määrä komponentteja. 

  Lisätietoja
 5. UralTone ROTTA distortion pedaali - rakennussarja

  Alkaen 45,00 € 36,29 €

  Asti 61,50 € 49,60 €

  UralTone ROTTA perustuu tiiviisti legendaariseen RAT pedaaliin. Käytämme alkuperäisen RAT:n tavoin metallikannuista NOS IC:tä ja kautta linjan huippulaatuisia komponentteja.

  Lisätietoja
 6. UralTone Vintage series - Treble ´n Bass BOOST germanium booster pedaali - rakennussarja

  Alkaen 59,00 € 47,58 €

  Asti 75,50 € 60,89 €

  UralTone Treble ´n bass Boost on saanut vaikutteita ehkä kaikkein legendaarisimmasta boosterista, Dallas Rangemasterista. Tällä saa yliohjattua putkivahvistimen todella maukkaasti! TB Boost muokkaa taajuusvastetta, hiukan kompressoiden ja säröä lisäten, mikä tekee soundista miellyttävän pehmeän, mutta kuitenkin bändissä hyvin läpi leikkaavan. Yksi tärkeimmistä aseista vanhaan brittisoundiin (ja moneen muuhun).

  Lisätietoja
 7. UralTone 8-8 overdrive pedaali (aka kiljuputki) - rakennussarja

  Alkaen 39,00 € 31,45 €

  Asti 55,00 € 44,35 €

  UralTone 8-8 "kiljuputki" on alkuperäiselle uskollinen versiomme TS-808 pedaalista. Sarjaan kuuluu alkuperäisessä pedaalissa käytetty 4558 kaksikko-operaatiovahvistin ja japanilaiset transistorit. Opari asennetaan kantaan, näin kytkennässä voi kokeilla erilaisia kahdeksan nastaisia kaksikko opareita ja etsiä niitä pieniä eroja, jotka tekevät elämästämme hienoa. Efekti kasataan tuttuun UralTone 1590B -koteloon kuten muutkin UralTone efektit.

  Lisätietoja
 8. UralTone (Clone Series) Standard Fuzz pedaali (aka perusfutsi) - rakennussarja

  Alkaen 45,00 € 36,29 €

  Asti 136,50 € 110,08 €

  UralTone Standard Fuzz (aka perusfutsi) on alkuperäiselle uskollinen versiomme Ibanez Standard Fuzz klassikkosta. Pedaalista, joka on tunnettu omaperäisen ilkeästä fuzz soundista. Tämä ei yritä olla laulava Fuzz Face tai nätisti cleanista overdriveen liukuva hajuton ja mauton distortion vaan rujo ja alkukantainen fuzz. Toimii silloin kun kitara on kovalla ja feedback on toivottavaa. Lisätietoja
 9. UralTone (Clone series) Optic-28 kompressoripedaali - rakennussarja

  Alkaen 39,00 € 31,45 €

  Asti 55,50 € 44,76 €

  UralTone Optic-28 on hyvin perinteinen optinen kitarakompressori, jonka juuret johtavat aina 1970 luvulle asti. Lisätietoja
 10. UralTone (Clone Series) O-transforming fuzz - rakennussarja

  Alkaen 49,00 € 39,52 €

  Asti 65,50 € 52,82 €

  UralTone O-transforming fuzz on versio siitä kaikkein legendaarisimmasta oktaavi fuzzista eli Tycobrahe Octavia:sta. Lisätietoja
 11. UralTone ROUHI Germanium - design by J.Paasonen
  239,00 € 192,74 €

  UralTone Rouhi fuzz:n onnistumisen myötä yhteistyö J.Paasosen ja UralTonen välillä jatkuu. Toinen yhteistyön hedelmä on germaniun transistoreilla toteutettu ROUHI germanium fuzz. Rouhi ge eroaa nimestään huolimatta ensimmäisestä Rouhista kohtalaisen paljon. Kytkentä on eri ja transistoreina on tällä kertaa erittäin harvinaiset Siemens AC151 germanium transistorit, jotka on alunperinkin suunniteltu audiokäyttöön.
  Pedaalin äänellinen suunnittelu ja idea on Janne Paasosen käsialaa. Prototyypistä on UralTone pajalla syntynyt uusi pedaali, joka rakenteen, osien ja ulkonäöon puolesta sopii UralTone pedaalien linjaan.
  Soundillisesti ROUHI edustaa perinteistä ja hyvin terveen kuuloista, mutta rouhean musikaalista Fuzz perinnettä. Paasosen pedaalien tapaan jokainen yksilö on trimmattu ja hyväksytty itse maestron toimesta. Pedaalit käyttävät NOS Siemens AC151 germanium transistoreita. Transistorit on harvinaisia ja karsinnassa vain harva yksilö päätyy pedaalin asti, joten näitäkin pedaaleja tehdään rajallinen määrä.

   

  Lisätietoja
 12. UralTone ROUHI Fuzz - design by J.Paasonen
  199,00 € 160,48 €

  UralTone ROUHI fuzz on ensimmäinen pedaali, joka on syntynyt UralTone:n ja Fuzz guru J.Paasosen yhteistyöstä. Pedaalin äänellinen suunnittelu ja idea on Janne Paasosen käsialaa. Prototyypistä on UralTone pajalla syntynyt uusi pedaali, joka rakenteen, osien ja ulkonäöon puolesta sopii UralTone pedaalien linjaan.
  Soundillisesti ROUHI edustaa perinteistä ja hyvin terveen kuuloista, mutta rouhean musikaalista Fuzz perinnettä. Paasosen pedaalien tapaan jokainen yksilö on trimmattu ja hyväksytty itse maestron toimesta. Pedaalit käyttävät NOS TD101 (spraque) kaksoistransistoria, jota tiettävästi kukana ei ole käyttänyt koskaan FUZZ pedaaleissa. Transistorit on hyvin harvinaisia, joten pedaaleja tehdään rajallinen määrä.

  Lisätietoja
 13. UralTone Tremolo
  149,00 € 120,16 €

  UralTone Tremolo perustuu tarkasti viilattuun mutta jälleen kerran hyvin yksinkertaiseen kytkentään, jota on käytetty paljon 50-60-l. putkivahvistimissa. Vahvistusasteena toimii A-luokan mosfet common source aste, joka ei väritä ääntä juuri lainkaan. Kytkentä on transistorimaailman lähin vastine perinteiselle putkivahvistusasteelle. Vahvistimen gainia säätelee ns. vaihesiirto-oskillaattori, joka tuottaa kauniin siniaaltomaisen vätkytyksen. Pedaali edustaa siis soundillisesti vanhojen putkivahvistimien tremolo efektiä.

  Tremolo toimii myös boosterina: säädä depth nollaan ja sinulla on trans-siberian-boost tyyppinen mosfet boosteri!

  Lisätietoja
Sivu
per sivu