Syna-rakennussarjat

Näkymät Luettelo Ruudukko Table

11 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. UralTone Eurorack series - Spring Reverb rakennussarja

  Alkaen 65,00 € 52,42 €

  Asti 102,00 € 82,26 €

  UralTone jousikaiku on suunniteltu toimimaan sekä hyväkäytöksisenä jousikaikuna tai häröilyefektinä "avojousin". Kaikutankkia käytetään virtaohjatulla vahvistimella jonka ansiosta kaikutankkiin syötettävä signaali ei vaimene korkeita ääniä kohden. Kaiun paluussa on kaksialueinen ekvalisaattori, keskialueen taajuus on säädettävissä.

  Sisältää osat ja etupaneelin valmiiseen jousikaikumoduliin. Sarja ei sisällä kaikutankkia, potentiometrien nuppeja eikä kiinnitysruuveja räkkiin. Nämä ovat ostettavissa erikseen.

  Lisätietoja
 2. UralTone EuroRack series - virtalähderakennussarja

  Alkaen 69,00 € 55,65 €

  UralTone eurorack virtalähde perustuu 2x1250mA / 30W hakkurivirtalähde-moduliin. Sarja on jaettu osiin, erilliseen etupaneeliin asennettavaan liitäntäpaneeliin ja varsinaiseen virtalähde-moduliin. Virtalähdemoduleita voi ketjuttaa suuremman virransyötön ja liitäntäpaikkojen lisäämiseksi.

  Virtalähde toimii ulkoisella 18-36V virtalähteellä. Tämä lisää sähköturvallisuutta, sillä usein avoimeen laitekoteloon ei näin tule lainkaan verkkojännitettä, eikä jännitteellisiin paikkoihin ole mahdollista koskea.

  Sarja sisältää kaikki osat valmiiseen virtalähteeseen. Sarja ei sisällä ruuveja virtalähdemoduulin kiinnittämiseksi koteloon, eikä etupanelin kiinnitysruuveja räkkikiskoon.

  Lisätietoja
 3. UralTone MiniSynth - rakennussarja
  299,00 € 241,13 €

  Uraltone MiniSynth on pienikokoinen yhden oskillaattorin analogisyntetisaattori rakennussarja. Syntetisaattorissa on kaksi LFO:ta, 24dB filtteri, envelope generaattori ja overdrive. Lisätietoja
 4. UralTone EuroRack Series - Tube Sounding Micro Mixer -rakennussarja

  Alkaen 65,00 € 52,42 €

  Asti 140,00 € 112,90 €

  Saimme jo ensimmäisiltä Mircro Mixer -rakentajilta kyselyitä mikserin sopivuudesta Eurorack -caseen ja niinpä meille olikin helppoa tarttua haasteeseen ja kehittää sarjan rakennetta hieman. Mikserin piirilevyllä oli jo alkusta alkaen mukana mahdollisuus käyttää clip kytkimessä kolmiasentoista valintakytkintä jossa leikkauksen vaihtoehtona on aux-lähtöön reititys. Alkuperäinen efektikoteloon mahdutettussa mikserissä laajennukset oli jätetty optioiksi paristokäytön eduksi.

  Eurorack-formaatin johdosta etulevyssä on enemmän tilaa eikä paristollekäytölle ole enää tarvetta. Kasvanutta korkeutta on hyödynnetty lisäämällä kytkimellä varustetut 6.3mm jakit sisääntuloihin ja 6.3mm stereojakit lähtöön. Näin mikseriä on helppoa käyttää kumpaa tahansa liitinkokoa käyttävien laitteiden kanssa. Sama sisääntulojen linkitys on edelleen käytössä. Pariston viemään tilaan on lisätty stereolähtö (A+B), mix-bus:n sisääntulo (miksereiden ketjutus), AUX-lähtö ja B-lähdon valinta (B-BUS / AUX).  Virtakytkin ja DC-jakki toimivat 9V lähtönä esim. ulkoiselle kitaraefektille tms.

  Peruskytkentä ja sen filosofia on pysynyt samana: "Tämä tuote suunniteltiin täysin omiin tarpeisiin. Erilaisten äänilähteiden, synien, looppereiden ja kitaroiden kanssa yhtäaikaisesti työskentely vaatii mikserin. Pöydän kokoinen tiski on usein liiottelua. Unelmana oli laite, joka soundaa hyvältä, eikä sen tarvi olla HIFI. Toteutimme mikserin hyväksi havaitun MOSFET piirin ympärille. Soundi ja yksinkertaisuus ovat putkimaailmasta tuttuja." Lisäsimme soppaan muutaman nerokkaalta tuntuvan lisämausteen:

  Klippaus: Jokaisessa kanavassa on oma (soft) Clipper -kytkin, jolla asteen saa säröytymään ja huomattavan aikaisemmin. Säröytymistä ennen alkaa kompressoituminen eli kytkintä voi käyttää myös nauhatyyppisen kompression hakemiseen.
  Insert: Pakollinen lisävaruste kun pelataan erilaisten efektien kanssa. Insert pisteeseen saa syötettyä minkä tahansa studio tai kitaraefektin. Insert liittintä voi käyttää myös kanavakohtaisena ulostulona (esim. äänikortille).
  Linkitys: Kanavat on linkitetty sisäisesti niin, että jos käytät vain 1. kanavaa kytkeytyy muut kanavat rinnanlle, jos käytät vian 1 ja 2 kanavia, kytkeytyy 2,3 ja 4 kanavat rinnakkain jne. Tämän avulla pystyy laittamaan rinnakkaisia efektejä samalle raidalle. Esim. bassoraidalle särön ja suoran signaalin.
  Soundi: Tämän ei ole tarkoitus olla hifi -laite vaan hyvän kuuloinen äänilaite niin konemusiikkikäyttöön kuin kitararisteillekin. Jokaisen raidan saa kompressoitumaan tai säröytymään nätisti.
  AUX: Clippauksen sijaan signaalin voi reitittää (pre fader) omaan AUX-lähtöön.

  Vielä kertaalleen: UralTone tube sounding mixer kuulostaa erittäin maukkaalta. Se ei ole väritön perusmikseri vaan siitä kuuluukin hakea kompressoitumista ja säröä!

  Leveys 22HP (111.4mm)
  Virrakulutus +12V, 40mA (ilman virran ulosottoa)
  Sisääntulo: 0 - 15Vpp
  Lähdön taso: 4Vpp (max 6Vpp säröllä)
  Vaste: 20 - 20kHz (-0.4dB - -0.7dB)

  Lisätietoja
 5. UralTone Eurorack Series - Dual Channel Mic Pre -rakennussarja
  Tarjoushinta 50,00 € 40,32 € Normaali hinta 70,00 €

 6. UralTone Eurorack Series - Tube Sounding Micro Mixer Expander -rakennussarja
  61,00 € 49,19 €

 7. UralTone Eurorack Series - Passive Multiple
  16,00 € 12,90 €

 8. UralTone M-1 MIDI cable kit (5pcs) - pienikokoisten DIY kaapelien tekosetti
  20,00 € 16,13 €

 9. UralTone Eurorack Series - Quad VCA -rakennussarja
  65,00 € 52,42 €

 10. UralTone Eurorack Series - VCO -rakennussarja
  75,00 € 60,48 €

 11. UralTone Midi Thru 1-6 - rakennussarja

  Alkaen 30,00 € 24,19 €

  Asti 34,50 € 27,82 €

  UralTone Midi Thru 1-6 on perinteinen 1 sisään / 6 ulos (thru) midi jakaja. Lisätietoja
per sivu