Pedaalirakennussarjat

View as Luettelo Ruudukko Table

Tuotteet 1-20 / 40

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Janne Paasonen - 8.6.2022 ke klo 18-21 Klassikko fuzzit ja UT FUZZ rakennussarjat (30€)
  10,00 € 8,06 €

  Janne Paasonen vetää FUZZ aiheisen illan 8.6.2022 ke klo 18-21 (lopetusaika arvio), jossa käydään läpi neljän eri klassikkofuzzin kytkennät ja niistä jalostuneet rakennussarjat. 

  HUOM: Ostamalla tämän tuotteen varaat paikan iltamaan ja maksat varausmaksun. Paikan päällä veloitamme 20€ sisäänpääsymaksun eli kokonaishinta on 30€. Tilassa ei ole korttikonetta, joten maksu käteisellä. 

  Illassa perehdytään Fuzzien toimintaan, osien merkitykseen, pedaalien syntyhistoriaan ja siihen miten kytkennöistä saadaan paras soundi irti. Miten osien valinta vaikuttaa soundiin ja vinkkejä transistorien valintaan. 

  Fuzz pedaalien kytkennät ovat yksinkertaisia, mutta silti hyvän kuuloisen vintagefuzzin tekeminen ei ole helppoa!

  Ne hyvät ei usein ole kovinkaan halpoja, joten itse tekemällä on mahdollista päästä käsiksi laatuun, johon ei muuten rahkeet riittäisi. 

  Janne Paasonen on perehtynyt parin vuosikymmenen ajan fuzzien maailmaan todella syvällisesti. Maailmasta ei löydy montaa yhtä hyvin aihetta tuntevaa asiantuntijaa. 

  Iltakurssi on erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen kaikille fuzz pedaalien rakentamisesta kiinnostuneille. 

  Illassa on mahdollista ostaa Janne Paasosen UralTonelle suunnittelemia fuzz rakennussarjoja hiukan listahintoja halvemmalla. 

  Tilassa ei ole korttikonetta, joten varaudu käteismaksuun! 

  Käsiteltävät pedaalit:

  Maestro Fz-1 eli ensimmäinen sarjavalmisteinen Fuzz (aka UT Kouvola Fuzz)
  Tone Bender Mk 2
  Marshall Supafuzz
  Fuzz Face

  HUOM: Ostamalla tämän tuotteen varaat paikan iltamaan ja maksat varausmaksun. Paikan päällä veloitamme 20€ sisäänpääsymaksun eli kokonaishinta on 30€. Tilassa ei ole korttikonetta, joten maksu käteisellä. 

  Kurssi pidetään Helsingissä, Kalliossa. Ilmoitamme tarkan paikan varanneille ennen kurssin alku. 

  (Kurssi ei ole rakentelukurssi eikä Janne pysty vastailemaan pedaalien vianhakuun tai rakennussarjojen käytännön rakenteluun liittyviin kysymyksiin. Nämä uraltone tuen kautta.)

  Lisätietoja
 2. UralTone ääni-ilmaisin aka audio probe - rakennussarja
  9,99 € 8,06 €
  Ääni-ilmaisimen idea on sama kuin oskilloskoopissa, mutta näytön sijasta mitattavaa signaalia kuunnellaan. Osat maksavat hyvin vähän ja kasaaminen on helppoa. Lisätietoja info-osiossamme: http://www.uraltone.com/blog/audioprobe/ Lisätietoja
 3. UralTone Du-o-Fuzz w/ Octave rakennussarja

  Alkaen 0,00 € 0,00 €

  UralTone ryntää pedaalimarkkinoille rytinällä. Du-o-Fuzz w/ Octave ei ole kopio mistään vanhasta kytkennästä, vaan pyörä on keksitty taas kerran uudestaan. Tuloksena meheväsoundinen ja monipuolinen kaksikanavainen säröpedaali. Lisätietoja
 4. UralTone Opto Phaser rakennussarja

  Alkaen 45,00 € 36,29 €

  Asti 66,50 € 53,63 €

  UralTone Opto Phaser on aito hehkulamppuun ja LDR-vastuksiin perustuva neliasteinen Phaser / Vibrato.

  Phaser sarjaa emme suosittele ensimmäiseksi projektiksi, sillä pienellä piirilevyllä on iso määrä komponentteja. 

  Lisätietoja
 5. UralTone Delay rakennussarja

  Alkaen 45,00 € 36,29 €

  UralTone Delay perustuu tuttuun ja hyväksi havaittuun digitaaliseen PT2399-viivepiiriin, jota käytetään monissa boutique pedaaleissa. Osa niistä mainostaa olevansa analogi digitaalisia, mutta me voimme rehellisesti sanoa että PT2399 on digitaalinen, mutta perinteisen kuuloinen, kaikupiiri. Poikkeuksena useimpiin PT2399 perustuvista kytkennöistä UralTone Delayssä sisääntulon vahvistusaste on A-luokan mosfet common source aste ja lähdön puskurointi on toteutettu mosfet source folloverilla operaatiovahvistimien sijaan. Kytkentä on transistorimaailman lähin vastine perinteiselle putkivahvistusasteelle niin soundillisesti kuin teknisestikkin.

  Pähkinänkuoressa: UralTone Delay on perinteisen kuuloinen delay, joka kuulostaa terveeltä, maukkaalta ja jota on äärimmäisen helppo käyttää.

  Lisätietoja
 6. UralTone ROTTA distortion pedaali - rakennussarja

  Alkaen 45,00 € 36,29 €

  Asti 61,50 € 49,60 €

  UralTone ROTTA perustuu tiiviisti legendaariseen RAT pedaaliin. Käytämme alkuperäisen RAT:n tavoin metallikannuista NOS IC:tä ja kautta linjan huippulaatuisia komponentteja.

  Lisätietoja
 7. UralTone Vintage series - Treble ´n Bass BOOST germanium booster pedaali - rakennussarja

  Alkaen 59,00 € 47,58 €

  Asti 75,50 € 60,89 €

  UralTone Treble ´n bass Boost on saanut vaikutteita ehkä kaikkein legendaarisimmasta boosterista, Dallas Rangemasterista. Tällä saa yliohjattua putkivahvistimen todella maukkaasti! TB Boost muokkaa taajuusvastetta, hiukan kompressoiden ja säröä lisäten, mikä tekee soundista miellyttävän pehmeän, mutta kuitenkin bändissä hyvin läpi leikkaavan. Yksi tärkeimmistä aseista vanhaan brittisoundiin (ja moneen muuhun).

  Lisätietoja
Sivu
per sivu