Huollot ja korjaukset

HUOM: Emme ota vastaan uusia huoltoja tai custom töitä toistaiseksi. 

UralTone huoltotoiminta jatkuu yli vuoden tauon jälkeen, mutta entistä pienimuotoisempana. Teemme huoltoja siis hyvin rajoitetusti. Kaikki huollot pitää sopia sähköpostitse etukäteen eli emme ota suoraan myymälässä laitteita vastaan, jos niistä ei ole ennakkoon sovittu. Huoltohenkilökunta ei ole töissä myymälässä. 

Emme huolla esim. transistorivahvistimia, mallintavia, soittimia, mitään digitaalisia laitteita, PA-laitteita, studiolaitteita, efektilaitteita, kosketinsoittimia, putkiradioita, levareita tai muita hifi äänilähteitä 

Huollamme putkivahvistimia ja näitäkin vain aikataulun sallimissa rajoissa eli maksimissaan muutama huolto per viikko. Otamme vastaan vain sellaisia vahvistimia, joista meillä on aiempaa huoltokokemusta ja joiden huolto on kustannusten valossa järkevää.

Putkituksia (eli putkien asennuksia ja biasointeja) teemme kuitenkin kaikille putkivahvistimille. 

Veloitus on 70€ / h sis alv + varaosat nettikaupan hinnastomme mukaan. Putkitus + biasointi maksaa 70€ + putket olettaen ettei muuta vikaa ole. 

Minimiveloitus aina 70€, joka veloitetaan laitteen tarkistuksesta, vaikkei huoltoa päädyttäisikään tekemään tai mainittua oiretta ei löydy huoltomme testeissä. Hinta sisältää myös lakien vaatimat sähköturvallisuustestit. 

Käytännössä laitteiden korjaus, joka vaatii vianhaun ja kolvausta maksaa minimissään 2h työtä eli 140€ + osat.  

Jos haluat tuoda putkivahvistimen huoltoon laita ensin sähköpostia osoitteeseen:

orders@uraltone.com

Kerro seuraavat asiat: 

Omat yhteystiedot
Laitteen merkki ja malli
Laitteen ikä (sunnilleen)
Laitteen vian kuvaus niin tarkasti kuin mahdollista
Putkien arvioitu ikä
Ja jos tiedossa niin koska ja missä laitetta on viimeksi huollettu.

Vastauksessa kerromme hinta-arvion ja jos emme ehdi ottaa huoltoa vastaan suosittelemme lähialueen muita huoltoja, joiden kanssa teemme yhteistyötä. 

 

Muita huoltoliikkeitä Suomessa

Listaan on kerätty huoltoliikkeitä Helsingin ulkopuolelta, joista meillä on positiivisia kokemusta tai joita meille on suositellut luotettavat tahot. Listaa päivitellään pikkuhiljaa.

Vie soitinlaitteesi VAIN ammattitaitoiseen soitinlaitehuoltoon (ei TV huoltoon). Tarkista ennen huollon valitsemista, että huoltoliikkeellä löytyy asiantuntemesta juuri sinun laitteestasi. Yleishuollot voivat korjata laadukkaasti monen tyyppisiä laitteita, mutta jos huoltomies ei ole soittaja on hänen vaikea virittää kitaravahvistin soundaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Osa huolloista voi myös olla keskittynyt tietynlaisiin laitteisiin (esim. vain vanhemmat putkivahvistimet tai vain PA-laitteistot). Laadukkailla huolloilla on joskus pitkät jonot, kysy siis toimitusaika ja hinta-arvio etukäteen.

Soitinlaitehuoltoa pääkaupunkiseudun ulkopuolella. 

Soitinlaitehuolto J.Turunen
(huolto sijaitsee Sataman TV- ja Videohuollon toimitiloissa)
Sammonkatu 7
70500 KUOPIO
puh: 050 378 7272
Kuvaus: J.Turunen huoltaa kaikenlaisia soitinlaitteita (Putki- ja transistorivahvistimet, efektilaitteet, mikserit, kosketinsoittimet jne) ammattitaidolla ja huolellisuudella. Tunnettu hyvästä asiakaspalvelusta! J.Turusella on myös pitkä tausta soittajana.

Musiikkilaitehuolto M. Lammi
LEPPÄLINNUNKUJA 10
21210 Raisio
puh: 0400-789 085
Kuvaus: Tunnettu putkivahvistin- ja nauhakaikuhuolto. Erityisesti tunnettu nauhakaikujen asiantuntijana.

T:mi Pinelco / Monster Factory
Keskuskatu 7
30100 Forssa
Puh: 03-4223700
GSM: 040-5510207
Kuvaus: Monster-vahvistimien merkkihuolto / korjaus sekä putkivahvistimien (kitara/basso-vahvistimet) huoltoa/korjausta/modifointia Monster-tuotannon lomassa.

Hehku Amps
Jarmo Välimäki
Timperintie 1
28600 PORI
puh: 044-7014008
Kuvaus: Putkivahvistimien huolto ja Hehku-kitaravahvistimien valmistus.

Soitinhuolto Ampere
Niko Matiskainen

Lemminkäisenkatu 30
Tampere
050 3233 366

Putkiradioiden huoltoa ja entisöintiä:
SRHS ry:n radiopaja
Kyllikinkatu 1
40100 JYVÄSKYLÄ
Reijo Nuutinen 0400-544 284
Jalo Ojanperä 050-369 0700

Lista putkiradiohuolloista löytyy linkistä:

Suomen radiohistoriallinen seura ry – Radiohuollot