Mulla on PEAVEY valveking VK100 putkinuppi joka tossa yx päivä meni mykäksi. Hiljeni kerralla. Virrat tulee mutta pääteputket ei hehku.  Etuaste putkista en tiedä kun ovat peltisen suojan alla. Oisko putket menny vai muuntaja tjms??

Mahdoton sanoa katsomatta. Suosittelen että tuot laitteen meille  huoltoon. Putkista ei aina edes näe silmällä kovin helposti hehkuuko ne  vai ei. Mahdollisesti esim. yksi pääteputkista on palanut.

Peavey valveking 100:n yhden pääteaste putken hehku oli poikki ja muutenkin putki oli vioittunut(lasi osa oli löyhässä).Putkityyppi on 6L6GC. Kysyisin että voiko vahvistinta käyttää huoletta jos poistan vioittuneen putken(jäljelle jää 3kpl) ja yhdistän kyseisen putken kannan 2 ja 7 navat johdolla? Tämä siksi että hehkut on ketjutettu sarjaan joka putkelle. Viallisen putken ollessa paikoillaan millekkään putkelle ei tule hehkua. Putket ovat rinnan kytkennässä. Jos poistan yhden putken niin onko muuta vaikutusta kuin vahvistus vähenee? Miten impedanssit? Tällä hetkellä 8 ohm.

Et voi missään nimessä toimia noin! Ensinnäkin push-pull pääte toimii vain jos päätteen puoliskot (tässä 2 + 2 6L6GC:tä) ovat tasapainossa. Toinen syys on että jos oikosuljet yhden putken hehkut nousee muiden putkien hehkujännite runsaasti. Kaikki putket pitää vaihtaa kerralla sovitettuun nelikkoon ja huolehtia biasoinnista.[related_products is_auto_added="1"]